Vikingeklubben Isbjørnen

Databehandlingspolitik

Til medlemmer af Vikingeklubben Isbjørnen

EU’s Persondataforordning trådte i kraft som dansk lov den 25. maj 2018. Med forordningen kom der en række nye krav til, hvordan vi som forening skal dokumentere, at vi overholder loven.

Persondataloven handler kort fortalt om, hvornår og hvordan myndigheder, virksomheder og foreninger som vinterbadeklubben må behandle personoplysninger. Loven har blandt andet betydning for, hvordan en forening må registrere, opbevare og dele oplysninger om medlemmer og frivillige i papirform, på hjemmesider mv.

Med forordningen følger desuden en række krav om, at vi skal dokumentere, at vinterbadeklubben som forening overholder forordningen.

Bestyrelsen skal derfor oplyse dig om, at alle persondata, der er registreret i forbindelse med dit medlemskab, er ”almindelig data”, som navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato osv., det vil sige nødvendige oplysninger. Der er ikke registreret nogle ”personfølsomme data”, som kræver dit særskilte samtykke.

Persondataene skal være korrekte og opdaterede, hvorfor du løbende bedes logge ind og tjekke dine oplysninger på www.conventus.dk

Venlig hilsen
Bestyrelsen


Ved at benytte nedenstående login, kan du rette/opdatere dine medlemsoplysninger og evt. tilmelde et nyt betalingskort.

Medlemslogin

Log ind med:
Mobil:
+682
Adgangskode:

Glemt adgangskode?