Vicevært

Vi har pr. 1.12.22 ansat SørenToft som kombineret vicevært og rengøring i Isbjørnen. Hans opgaver vil i december være kombineret med det rengøringsselskab vi nu har til at udføre rengøringen. Fra 1.1.23 vil Søren overtage denne funktion. Søren vil være 3 morgener i klubben i løbet af ugen. Og fast onsdage mellem 7-9 og fredage mellem 7-10, hvor det vil være muligt eksempelvis at få udleveret medlemsarmbånd, hvis man har mistet et.

Det vil pr. 5.12.22 fremgå her på siden og i klubben hvorledes Søren kan kontaktes. Herunder lidt om Søren:

Jeg hedder Søren Toft Hansen. Har været aktiv medlem af Isbjørnen siden september  2008, og fik ved min dåb i 2011 navnet: Mård Mønstermand.

Jeg er en 5 dobbelt bedstefar på 54 år, og er ved siden af jobbet som vicevært yogalærer, og underviser adskillige yogahold i Aalborg, Vendsyssel og Hanherrerderne. Oprindeligt er jeg historiker, og har desuden arbejdet i 12 år i en kommunal sundhedsforvaltning som udviklingskonsulent.

Jeg bor meget tæt på Isbjørnen i Aalborg Vestby. Er have- og fritidsmenneske, og tilbringer mange timer i skoven på svampejagt med min hund.