Optagelse

Harmonisk medlemsudvikling

Vi lægger vægt på at kunne tage godt imod nye medlemmer og derved have en rolig og harmonisk medlemsudvikling. Som medlem af klubben kan du bade hele året og frit benytte klubbens faciliteter naturligvis under overholdelse af vedtægterne, generalforsamlingernes beslutinger og bestyrelsens anvisninger.

Vi er en vinterbadeklub, ikke en saunaklub eller en gus-klub. Du skal kun melde dig ind, hvis du er interesseret i at bruge vores faciliteter til helårsbadning.

Du kan blive medlem fra dit 18. år. Næste mulighed for optag er august/september 2024.

Venteliste

Fremtidig optag vil være via venteliste. Det vil koste 300 kr. at tilmelde dig ventelisten, hvilket dækker udgifter til adgangsarmbånd og deltagelse i obligatorisk intromøde. Ved deltagelse i obligatorisk intromøde, opkræves du det årlige kontingent, hvilket i sæsonen 2024/2025 udgør 500 kr. Bemærk, at det indbetalte beløb ikke refunderes.

Du kan tilmelde dig ventelisten hele året rundt. Du skal være fyldt 18 år, for at skrive dig på ventelisten. Vi beslutter fra år til år, hvor mange fra ventelisten der optages. Dette vil også fremgå på denne side. I 2024 optages der 400 nye medlemmer fra ventelisten.

I løbet af august vil de 400 der får muligheden for at blive optaget som medlemmer i klubben, få invitation til intromøde tilsendt på mail.

Vinterbadeklubben Isbjørnen kan ikke stilles til ansvar for, at vores mails til dig bliver fanget i spamfilteret i dit mailsystem eller af andre årsager går tabt og ikke når frem til dig. Det er dit ansvar, at dine data i vores medlemssystem Conventus, altid indeholder en gyldig email-adresse.

Tilmeld dig ventelisten

Klik her for at tilmelde dig ventelisten.

Antal på ventelisten: 492 Opdateret 14. maj.

Obligatorisk deltagelse i introduktionsmøde

Nye medlemmer skal deltage i et introduktionsmøde for at blive optaget som medlem i klubben. Invitation til deltagelse i intromøde udsendes på mail, når du er blevet optaget via ventelisten. På intro-mødet formidler klubben, formålet, hvordan man omgås, og den samlede kultur klubben ønsker at vedligeholde og fremme.

Intromøder afholdes typisk i klublokalet på Ralvej 14 i Vestre Fjordpark.

Tidligere medlemmer

Vi har ændret vores procedure for optag af tidligere medlemmer fra sæsonen 2023/2024. Herefter skal du som tidligere medlem være registret i Conventus, som er vores nuværende medlemskartotek, for at kunne blive genindmeldt uden at skulle deltage i intromøde.